Szakadj ki a hétköznapokból!

Önismereti  és felszabadító játékok hétköznaponként 2 órában.

Kiknek szól ez a program? Neked, kedves dolgozó nőtársam!

Reggel elsőként kelsz, hogy elkészítsd a gyerek tízóraiját, becsomagold az uzsonnáját, megidd a reggeli kávéd. Rohansz a gyerekkel óvodába, iskolába, nehogy elkéss a munkahelyedről. Egész nap dolgozol, teljesen el vagy havazva, észre sem veszed, hogy elfelejtesz enni, inni. Pörögsz, mert folyton utol kell érned magad! Munka után rohansz a gyerekekért az oviba, vagy a suliba és azon jár az eszed, be tudsz e még ugrani vásárolni, vagy már csak gyerekestül. Ki kéne találni mi legyen a vacsi. Gyorsan meglegyen, mindenki szeresse, még jobb, ha egészséges is.Segíteni a gyereknek a háziban, vagy játszani vele, ha kisebb, fürdetés, esetleg  meseolvasás. Mire ágyba kerülsz, ráeszmélsz, hogy csak a tennivalókat beszéltétek meg a férjeddel, ki, mit intéz, hova rohan másnap és mikorra, arról szó sem esett hogyan vagytok. Egy kis gyengédség jól esne, de nincs erőd kezdeményezni, se megmozdulni. Jó lenne egy kis agymosás elalvás előtt. Egy könyv, egy film, a kedvenc sorozatod…Pár perc múlva már alszol is. Reggel korán felkelsz és kezdődik minden elölről….

Kiscsoportos gondolkodás

Szeretnél egy kis énidőt? Szeretnél egy kis lazaságot, könnyebbséget, felszabadultságot, nevetést? Szeretnéd egy kicsit elfelejteni a kelleket és muszájokat és határidőket? Szeretnél nyerni egy  kis energiát? Egy kis feltöltődést, egy kis nevetést? Ha túl sok rajtad a felelősség, ha nehezen viseled a stresszes életmódot,, ha túl sokat pörögsz a problémákon,sokat aggódsz, szeretnéd letenni a terheket, szeretnél kiszabadulni a hétköznapok szorításából. Segítek neked felszabadulni, elfeledni a napi problémákat, ellazulni, biztosítani a befelé figyelést,ellazulást.

Ezért találtam ki ezt a 2 órás programot, mert én is dolgozó nő és mellette feleség, anyuka vagyok és pontosan tudom, hogy mit tudok adni neked ezzel a pár órával.

Lehet, hogy mosollyal az arcodon fogsz hazamenni, könnyűnek, jókedvűnek érezve magad, tele energiával, lendülettel. Lehet, hogy azzal az érzéssel, hogy de jó volt, nem gondolva a napi szinten nyomasztó dolgokra. De jó volt találkozni másokkal is, akik mind arra vágynak, amire én is, tehát nem, nem én csinálok rosszul valamit, hanem valóban ez most egy ilyen életszakasz.

Tudom, most arra gondolsz, hogy nincs kedved munka után még máshova is elmenni, hisz alig várod, hogy otthon légy. Igen, de úgy lennél otthon, mint tegnap, tegnapelőtt és azelőtt. Azt már ismered. Pont ebből szeretnél kitörni egy kicsit,  kiszállni a mókuskerékből, ne feledd!

Mire elég 2 óra? Ennyi idő alatt nem lehet semmin változtatni!- gondolhatod. de ez nem így van.

Egy játék is képes arra, hogy kimozdítson a jelenlegi állapotodból. Akkor egy felépített, kitalált program, amelyben maximálisan figyelek rád, egész biztos segíteni fog neked abban, hogy más színben lásd a világot hazafelé. Ezzel pedig nyer a férjed, gyermekeid, te saját magad, ezt te is tudod.

“Milyen játék? Nincs kedvem játszadozni munka után, játszok én/ játszottam én eleget a gyerekkel.”

Mire hat a játék? Miért jó a játék, erről itt találsz írást az oldalon.

Több száz játékot ismerek és alkalmazok is a mindennapokban, minden korosztállyal, az óvodástól a nyugdíjas korosztályig. Minden játéknak megvan a miértje, és a mikéntje, hogy kinek, mikor, melyik való, szükséges, lehetséges, szóval a játékok sosem céltalanok. 20 éves tapasztalatom azt mondatja velem, hogy a felnőttek nehezebben hagyják abba a játékokat, mint a gyerekek:)

“Bátortalan, visszahúzódó vagyok idegenek előtt, félek, hogy csak feszengenék.”

Soha nem kérek semmi olyat, ami bárki számára kellemetlen, vagy kínos. Mindig fennáll a szabad választás lehetősége, semmi sem kötelező, hanem minden lehetőség. Attól nem kell félned, hogy bármit is rosszul csinálsz, mert olyan itt nincs. Az pedig már az én dolgom, hogy mindenki biztonságban, komfortosan, felszabadultan érezze magát.

A program min. 7. és max. 16 fő részvételével valósul meg, havonta egy alkalommal.

Jelentkezem a programra!