Pároknak szóló élménynap!

Egy különleges és felejthetetlen szórakozás!

“A férfi a nőt akarja, a nő a férfit!”

 • Te is gyakran érezd, hogy a pörgős hétköznapok miatt nem jut elég időtök egymásra a pároddal?

 • Te is szoktad úgy érezni, hogy  jót tenne egy olyan program, ami egy kicsit más, mint a többi?

 • Te is vágysz arra, hogy felszabadult legyél a pároddal, kikapcsoljatok a hétköznapokból, sokat nevessetek és legyen sok meghatározó, közös élményetek?

 • Te is vágysz arra, hogy a megszokások, rutinok ne lepjék el a hétköznapjaitokat?

 • Te is szeretnél megtenni mindent annak érdekében, hogy a kapcsolatotok boldog és harmonikus legyen?

Akkor ez a pároknak szóló élménynap Nektek szól! 

Mire számíthatsz?

 • A pároknak szóló élménynap, egy különleges és felejthetetlen szórakozás!

 • A célja, hogy oldottan és jó hangulatban vegyetek részt egy programon, melynek időtartamát önmagatokra szánjátok!.

 • A tréning nem terápiás céllal valósul meg és kerüli is azokat a helyzeteket amelyek ebbe az irányba mutatnak.

 • Elsődlegesen teret enged a párkapcsolatban élő emberek számára olyan feladatok, játékok elvégzésére, amelyekkel kapcsolatuk pozitív elemeit jobban felismerhetik és ezekre építve megerősíthetik.

 • Élményt és társismeretet kínálunk, amire a hétköznapokon nem jut idő, tér, lehetőség.

 • Olyan helyzetet teremtünk, amelyben játékosan hangolódtok egymásra, ahol színházi formákat használunk annak érdekében, hogy igazán élményszerű napot töltsetek el együtt.  Ezek a formák ugyanis képesek arra, hogy felszabadulttá, önfeledtté tegyenek benneteket, hogy megerősítsék azt a csodát, hogy párkapcsolatban éltek.

 •  Mi a színház és a dráma eszközeivel kívánjuk  gazdagítani a kapcsolatotokat.

 • Olyan helyzeteket teremtünk,  ahol biztonságban lehettek, de mégis eltér a megszokott párkapcsolati szituációktól. Kevésszer adódik alkalom arra, hogy egy bizonyos szituációba képzelve magunkat és társunkat, eljátsszunk a gondolattal, vajon ő mit és hogyan tenne? Vagy megfordítva: látott már Téged a párod egy olyan szituációban, amikor Vele, közösen gondolkodsz saját magadról, vagy kapsz egy jó kérdést magaddal vagy Vele kapcsolatban?

 • Egymással foglalkozhattok, új aspektusból nézhettek a másikra, nevethettek egy nagyot közösen.

 • Színházi szituációkban gondolkodhattok együtt másokkal, illetve egymással.

Mindannyian tudjuk, hogy egy kapcsolat nem magától működik jól, hanem nagyon sok munka, befektetett energia eredményeként.

5 ok, amiért érdemes kipróbálnotok ezt a programot:

 1. Ha már régi motorosok vagytok így együtt, akkor azért, mert ezt a formát még nem próbáltátok és nyitottak vagytok az újra. 🙂

 2. Ha még friss a kapcsolatotok akkor azért, mert garantáltan egy csomó dolog kiderül számotokra egymásról! 🙂

 3. Mert ez egy olyan közös program, amivel tesztek a kapcsolat elmélyítéséért, és új színeket vihettek a kapcsolatba.

 4.  Mert itt kipróbálhattok többféle döntési helyzetet, választást egy adott szituációban és megnézhetitek azt is, hogy mi lenne a döntéseitek következménye!  Mindezt oldott, játékos hangulatban, stressz, aggodalom és gondterheltség nélkül!

 5. Mert ez egy olyan program, amely segít felismerni és megerősíteni egymásban a jót, az értékeset, a szerethetőt! Ez elengedhetetlen egy harmonikus párkapcsolatban.

Talán most ezek a gondolatok járnak a fejedben…

 • Így sem jut időnk semmire, hogyan szánjunk erre majdnem egy teljes napot?

  • Ez a program minőségi időt nyújt Nektek, amire titkon folyton vágytok. Ezt a pár órát kifejezetten egymásra figyelve, egymásra hangoltan élitek majd meg. Érdemes megoldanotok, hisz erről az oldalról nézve, ez csak egy nap az életetekből!

 • ...Fáradtak vagyunk munka után, alig várjuk, hogy haza érjünk!

  Naná, hogy hétvégére  szervezzük ezeket az alkalmakat, hogy ez ne lehessen akadály! Különleges közös programról van szó, amire nincs lehetőségetek rendszeresen. Az egyszerű, de különleges formák, játékok pedig garantáltan jókedvre derítenek és egymásra hangolnak benneteket. Nagy valószínűséggel feltöltődve, élménygazdagon érkeztek majd haza.

 • …Mi már olyan régóta együtt vagyunk, hogy ismerem a párom, mint a tenyeremet

  Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy energetizáljuk, felpörgessük a kapcsolatotokat: van rá esély, hogy még ennyi együtt töltött év  után is rácsodálkozz a partneredben új, eddig nem ismert, vagy elfelejtett dolgokra, tulajdonságokra. Mindezt csupán annak köszönhetően, hogy a megszokottól eltérő  társas-játékot játszunk!

 • ...Túl friss a kapcsolatunk még egy ilyen programhoz!

  Épp ellenkezőleg: remek alkalom arra, hogy jobban megismerd a párod! Sőt, hatalmas segítségetekre lesz a program abban, hogyan kiderüljön, hogyan viselkedik a másik a nem rutinszerű szituációkban

 • …Mi nem tudunk és nem akarunk színészkedni!

  No, akkor szerencsétek van, mert nem is kell! Nem színészképzésre jelentkeztetek és semmiféle színház-szeretetre, vagy színházélményre nincs szükség a programhoz. A játékok, formák, amelyeket kínálunk Nektek, mindenki által könnyen elvégezhetőek, senkit sem kívánunk kényelmetlen, kellemetlen szituációba hozni!

Ki ne vágyna egy boldog, szeretetteljes, harmonikus párkapcsolatra?

párenergia

Olyanra, ahol bár problémák vannak, de azok megoldani akarása válik a napi rutin részévé, nem pedig a szőnyeg alá seprése. Olyanra, ahol a felek értékelve vannak, olyanra, ahol működik a kommunikáció minden formája, olyanra, ahol a szeretet s a bizalom összetartozó dolog, olyanra, ahol jó együtt nevetni, alkotni, tervezni, lenni.

Mi kell ehhez?

Erről készítettem egy videó sorozatot is! ITT találod az első részt! Érdemes feliratkozni a csatornára, több tartalmat is találsz pároknak:)

[Kell egy döntés, hogy ezt akarod. Belátás, hogy elfogadod, egy kapcsolat folyton változik. Cselekvés, hogy ezért teszel, akár minden nap.

MELYIK AJÁNLAT LESZ A TIÉD?

Ha az alap csomagot választod, akkor a pároddal részt vesztek egy élménynapon 10h-17h időtartamban. Kis létszámú eseményre készüljetek, maximálisan 8 párral valósul meg a program. Természetesen tartunk egy ebédszünetet is a nap folyamán. Egy finom kávéval és egy kis vendégváró finomsággal is készülünk Nektek! Maradandó és kézzel fogható emlékeket is visztek magatokkal haza erről a közös élménynapról, de hogy mik ezek, az maradjon meglepetés! Az biztos, hogy  olyan emlékek, amelyek melengetik majd a szíveteket a szürke hétköznapokon is !

ÉRDEKEL!

Ha a duó csomagot választod, akkor lehetőséged van arra, hogy hozz magaddal még egy párt, így mindannyian kedvezménnyel vesztek részt a programon. Van egy páros a baráti társaságban, akikkel szívesen töltitek a szabadidőtöket? Gyertek el együtt erre az élménynapra, meglátjátok, felejthetetlen lesz! Természetesen a fent említett szolgáltatások, ajándékok Nektek is járnak!

ÉRDEKEL!

És még mindig nincs vége:)

Az extra csomag akkor jó választás Nektek, ha a pár hölgy tagja szívesen venne részt egy másik alkalommal egy kifejezetten nőknek szóló önismereti élménynapon! Erre szokás azt mondani, hogy két legyet egy csapásra. Tesztek a kapcsolatotokért, tesztek önmagatokért! Természetesen itt is járnak kedvezmények és ajándékok!

ÉRDEKEL!

Nos, akárhogyan is döntesz, akármelyik csomagot választod, tudnod kell, hogy azon kevesek közé tartozol, akik TENNI akarnak a kapcsolatukért, önmagukért! Olyan ember vagy, aki tudja, hogy a boldog párkapcsolat nagyon ritkán adatik meg csak úgy. Ez nem ajándék, hanem bele fektetett energia eredménye!

Biztos vagyok benne, hogy ha kívánhatnál a jó tündértől, akkor a jól működő párkapcsolat benne lenne az első 3 kívánságban! 

Hát, itt a remek alkalom, hogy ne kelljen a csodákra várni!

Tegyetek érte, hogy így legyen!

DÖNTÖTTEM!

Mit mondanak, akik már kipróbálták?

A nő nézi a férfit, miközben a férfi beszél. A nőt szemből, de csak a félarcá látjuk, míg a férfit teljesen oldalróll.

” ..Segített jobban megismerni magunkat és azt, hogy együtt milyenek vagyunk…”

“…Tetszett minden feladat, gyorsan elszaladt az idő..”

“Jók voltak a szituációk és a játékok!”

” Könnyed, játékos, érdekes, sok nevetéssel teli nap. Élmény volt.”

Férfi és nő összebújva olvasnak valamit egy pároknak szóló élménynapon.

“Meglepően hamar véget ért, tudtam volna még játszani, pedig reggel elképzelésem sem volt, hogy mit fogunk egész nap csinálni…”

“Tanulságos, elgondolkodtató, önismeretfejlesztő. Különleges tapasztalat.”

” Kicsit féltem a saját magam feloldódásától, de nagyon hamar sikerült.”

“Igen, ajánlanám másnak is, mert improvizatív, gondolkodásra sarkall, segíti az ön -és a párom megismerését. Játékos és kedvesen könnyed.”

Nő és férfi földön ülnek egymás mellett, hátukat a falnak támasztva. Figyelnek valamire.

” Jobban megismeri magát az ember és közelebb kerül a partneréhez.”

” A helyszín is tökéletes, talán egy órával lehetne hosszabb.”

“A trénerekben maximálisan megbíztam. Nyíltak, őszinték, tájékozottak.”