Hogyan tudnak Neked segíteni a programjaink?

puzzle

A már meglévő tapasztalatodra építünk az együtt töltött idő alatt. Segítünk Neked végiggondolni, végigjátszani a lehető legtöbb megoldási lehetőséget, variációt egy helyzetre. Sokszor azért nem azt cselekedjük, amit leginkább szeretnénk, mert arról nincs tapasztalatunk, nem tudjuk milyen következményekkel járna és ez az ismeretlentől való félelem tart vissza minket sok esetben. Mi abban tudunk Neked segíteni, hogy biztonságos körülmények között szituációba helyezve megvizsgáljuk különféle döntések következményeit. Szembe nézzünk az ismeretlennel és máris lesz róla egy mintád, egy tapasztalatod.

 

  • Mást gondolsz, mint a párod gyereknevelési kérdésekben és nem tudod, hogyan jussatok közös nevezőre?

  • Problémák vannak a kamasz gyerekeddel és nem tudod, hogyan kellene vele megbeszélned?

  • Régóta problémás a viszonyod az anyósoddal, főnököddel, szomszédoddal, kollégáddal, és nem tudod, hogyan kellene gatyába ráznod és rendezned ezt a helyzetet?

  • Nem tudod, vagy nem mered felvállalni a véleményed?

  • Kevés az önbizalmad, jót tenne, ha foglalkoznál kicsit az önértékeléseddel?

Ezeket a problémákat, helyzeteket mind meg lehet vizsgálni az általunk kínált játékos, interaktív formákkal!

Azért is tartjuk fontosnak, hogy a programjaink kisebb létszámú csoportokban valósuljanak meg, mert így van lehetőség arra, hogy a többiek is hozzanak egy-egy megoldási lehetőséget, behozva ezzel a többszempontúságot, ami nagyon fontos dolog. Egy probléma vizsgálatánál, érdemes jó alaposan körbejárni az adott problémát, hisz minél teljesebb képet kapunk valamiről, minél több szempontot veszünk figyelembe, annál adekvátabb megoldási javaslatok születhetnek.

Amelyik verziót leginkább el tudod képzelni megoldásként egy helyzetre, az áll hozzád legközelebb, az a te válaszod a miértedre. Így kerülsz egyre közelebb önmagadhoz, így látod egyre élesebben, ki is az az ember, aki a megoldást keresi.

Bízom benne, hogy megtalálod a Neked való programot az ajánlataink között!

PÁROKNAK SZÓLÓ ÉLMÉNY-NAP
Szakadj ki a hétköznapokból
Nőknek szóló élmény-nap
Engedd el – Stresszoldás kamaszoknak
Online program