Te hinni, tenni, változtatni szeretnél, mi pedig várunk Téged! Fordulj hozzánk bizalommal!

Programjainkon színházi szituációkon, drámai helyzeteken keresztüli játékra, gondolkodásra, beszélgetésre szeretnénk Neked lehetőséget teremteni! 

Ezt az utat tudjuk kínálni ahhoz, hogy könnyebben oldd meg a problémáidat, hogy közelebb kerülhess önmagadhoz.

Amire biztosan ne számíts

 Egy kényelmes kanapéra, ahol csukott szemmel mesélsz az életedről, mert nem vagyunk sem pszichológusok, sem terapeuták, és nem foglalkozunk pszichodrámával sem!

Nem kapsz tőlünk “jó tanácsokat”, amelyek hipp-hopp megváltoztatják az életedet.

Nem ígérünk Neked olyasmit, hogy ettől a programtól gyökeresen megváltozik az életed és azt sem, hogy az összes problémádra megoldást találunk!

 

De akkor mire is számíthatsz?

Élményszerű felismerésekhez juthatsz saját magaddal kapcsolatban.

Olyan kérdéseken keresztül tudunk gondolkodni, amelyek segítségével közelebb kerülhetsz önmagadhoz, illetve a problémáid megoldásához!

 A végtelen szabadságot adja, hisz a fikciót alkalmazva bárkivé válhatunk, akikké a hétköznapjainkban nem merünk, nem tudunk, mert félünk a következményektől

Olyan helyzeteket teremtünk, melyeken keresztül megfogalmazhatod, vagy akár eljátszhatod a saját gondolataidat, érzéseidet.

Kipróbálhatsz, körbe járhatsz helyzeteket, szituációkat!

Olyan helyzeteket kínálunk, melyek által több oldalról megvizsgálhatsz egy problémát.

A dráma és színház a maga módszereivel megfelelő védettséget ad nekünk ahhoz, hogy akár az időt is megállítsuk együtt, vagy vissza ugorjunk a múltba, vagy előre a jövőbe, hogy megvizsgálhassuk, hogy ott, akkor, hogyan döntsünk.


Odafigyelünk Rád! Kíváncsiak vagyunk Rád! Meghallgatjuk Te hogy gondolod és figyelemmel követheted, mások, hogy gondolják.

Szeretnék értesítést kapni a programokról!