Mit tehettek, hogy jól induljon az új év a párkapcsolatotokat illetően?

Közös játék a pároddal

Hoztam Nektek egy játékot, próbáljátok ki!
Remélem a karácsony, mint a szeretet ünnepe, sokak kapcsolatába hozott új színt, élményt, ölelést, nevetést, összebújást, kedveskedést. Bár az is igaz, hogy erre a dec. 24-én kívül is van 364 napunk, és sokaknál pont ezen a napon van mégis veszekedés, feszültség szorongás, durcizás, kiabálás. Tudod mit? Szerintem ez belefér! Szólhat ez arról is, hogy lázad a belső énünk és azt kiáltja, ne csak ma és ne csak viselkedésből, illemből, szokásból szeressük egymást ezen a napon, hanem szeressük egymást igazán és a többin is! De tény, hogy az ajándékozás, az ünnepre készülés okozta stressz, ki tud törni ilyenkor az ember lányából és fiából.

Na de a lényeg, hogy ezen már túl is vagyunk és az év utolsó napjaiban- esetleg egy pohár finom ital mellett- együtt is vissza tekinthetünk közös életünk utolsó évére.

Mi jellemezte, milyen élményeink voltak túlsúlyban?

Ki, mire emlékszik vissza szívesen?

És ha már kellően romantikus hangulatba kerültetek, akkor ….vegyetek elő papírt és ceruzát! Lehet, hogy máshogy fejezted volna be a mondatot, de ami késik nem múlik:)
Szóval, írjatok külön-külön egy listát arról, hogy milyen Neked az ideális együttlét a pároddal, milyen az ideális kapcsolat számotokra. Vagyis, azon dolgoztok, hogy megerősítsétek egymásban a jót! Mi az, amit szeretsz benne? Tedd ezt úgy fogalmazva, mintha már minden úgy is lenne a listáról. Ez azért is lehet jó, mert valóban van olyan része, ami nap, mint nap teljesül és boldogít Téged és ezt tudni és látni örömet okoz a párodnak is. Megerősíti abban, hogy szereted benne amit csinál. Ami pedig esetleg újdonság lesz a számára, azért lehet fontos neki, mert így tisztában lesz vele, mire vágysz. Hisz folyamatosan változunk. Lehet, hogy már nem szereted a kenyér héját, csak a belsejét, pedig régen fordítva volt- erről jut eszembe, erről írtam már, ITT találod– és nem az már a kedvenc zenéd sem, mint a kapcsolatotok elején. Szóval visszatérve az írásra, engedjétek bő lére, hisz ezzel segítitek egymást abban, hogyan tehettek még többet egymásért.
“Úgy szeretem, ahogy figyelsz, mikor társaságban beszélek, mesélek valamit.!”
“ Olyan jó, hogy figyelsz rá, hogy mindig tudjunk kettesben is lenni!”
“ Annyira imádom amikor úgy alszunk el, hogy átrakod a lábad az én lábamra!”
Szóval, a megfogalmazással, azzal, hogy a lista minden elemét megtörténtként fogalmazzuk meg, csak gyorsítjuk a folyamatot, hisz nem kell azon gondolkodnunk, hogy mit is akar pontosan a másik, mert tök egyértelműen le lesz írva! És utána jöhet ezek átbeszélése. Persze csak ha van kérdés, vagy egyszerűen jól esett egy-két dolog, de az is lehet találkozol nagyon meglepő dolgokkal is, amire talán sosem gondoltál volna…Pl, hogy már nem is a kenyér héját szereti, nem kell oda adnod neki, mikor eszitek a sült hurkát:)
A folytatás pedig már rátok van bízva:)

Boldog, örömteli időtöltést kívánok Nektek!

Ha jól éreztétek magatokat a játék közben, szeretnétek még inkább egymásra hangolódni,, jelentkezzetek a pároknak szóló alkalmainkra!

Érdekel a program!