Miért hoztam létre az Énzóna-klubot?

Mesélek.

Tudok Neked segíteni abban, hogy elhagyd a komfortost, de mégis biztonságban érezd magad!

Milák Melinda arckép

Annyi pozitív visszajelzést kaptam, éreztem már ebben a 20 évben, mióta interaktív színházi előadásokban játszom,  és/vagy drámás programokban veszek részt. Annyi sikerélményben volt már részem egy-egy program kapcsán. Annyiszor voltam hálás a saját életemért is, hogy olyan dologgal foglalkozhatok, ami örömet okoz nekem, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni, amiben tudok hinni, ami feltölt és újra épít engem napról-napra. Annyiszor éreztem már magam szerencsésnek attól, hogy a munkám része a játék, ami felszabadít, ami elgondolkodtat, ami megkérdőjelez, ami rávilágít dolgokra, amitől kibeszélem, kiadom magamból a gondolatot, az érzést egyaránt. Nem volt kérdés, hogy szeretném, ha minél több ember kipróbálná legalább egyszer életében ezeknek a formáknak, játékoknak a hatását, mely sokféle lehet, a céltól függően. Nem mindenkinek adatik meg a koncentrált figyelem másoktól. Vagy az, hogy elfogadják a véleményét, melyet bátran vállalhat, mert nem nézik le, nem nevetik ki, sőt, egyenértékűnek tartják bárki máséval. Azt sem érezheti mindenki, hogy amit mond, vagy gondol, az érdekes és értékes lehet másoknak, sőt, hatással lehet másokra, ahogy gondolkodik, ahogy véleményt mond, ahogy figyel, hallgat, vagy épp játszik.. És még hosszan sorolhatnám azokat az érzeteket, hatásokat, melyeket megtapasztalva, melyekkel feltöltődve, melyektől felszabadulva, vagy elgondolkodva térhet haza egy-egy programon résztvevő nő vagy férfi, gyerek vagy felnőtt.

Szóval az ÉN fontosságára utal a név, mert ha önmagunkkal jóban vagyunk, sokat adhatunk a világnak, a környezetünknek, a családunknak, a gyerekeinknek. Erre lehet törekedni, ezért lehet tenni. Ebben a segítségedre lehetek!

A Zóna a komfortzónából jön. Mindenki szívesen mozog a komfortzónáján belül maradva, a biztonságban. De tapasztalatból tudom, hogy leginkább akkor tudunk fejlődni és változást elérni az életünkben, ha kilépünk egy kicsit a komfortzónánkból. Lehet, hogy ezek apró, kicsi, tudatos lépések, de nagyon sokat tudnak hozzátenni az életünkhöz, mert új utakat nyitnak meg. Tudok Neked segíteni abban, hogy elhagyd a komfortost, de mégis biztonságban érezd magad!

A klub pedig azt szimbolizálja, hogy a programjaim többnyire kis létszámú programok, maximum 7–25 fő részvételével történnek, pontosan azért, hogy megvalósulhassanak a fentebb említett dolgok: az odafigyelés, odafordulás, megértés, kíváncsiság, elfogadás, partnerség, koncentráltság ,önismereti élmények, felismerések, felszabadultság

Nem nyugszom bele,, hogy ezek a mindannyiunk számára  fontos értékek, hatások, energiák kiveszhetenek az emberek életéből ebben a rohanásban, tempóban, küzdésben, amiben élünk!

Ha Te is  kiszakadni vágysz ebből, akkor keress meg! Várlak!

Válogass a programojaink között!

Programok