Kiss Veronika pilates oktató, személyi edző és testnevelő tanár. Olyan nőknek segít, akiknek a céljuk a testük átformálásával kezdődik, ezért keresik meg, ezzel indul a közös munka, aztán az életük szinte minden területén fejlődés látható. A testet és lelket egyaránt edzi. A test és lélek egyensúlya, a nőiesség megélése nagyon fontos számára. És az, hogy mások számára is megmutassa az utat. A munkája a szenvedélye! Olyan nő, akit inspirálnak a kihívások!

Kiss Veronika edzés közben

Meli: Kérlek, foglald össze, hogy milyen edzésformát szoktál tartani és kiknek!

Veronika: Nőknek tartok alakformáló és pilates órákat, mindeközben “gyógyul” a lelkük IS 🙂

Meli: Mi az a 3 dolog, amit szerinted  fontos tudni rólad?

Veronika:

1. Őszinte vagyok, annak érdekében, hogy eljuttassam a vendégemet oda, hogy találkozzon Önmagával. Minden változás onnan indul. Számukra ez félelmetes eleinte…

2. A szívem vezérel!

3. A testet a lélek ruhájának tartom…

Meli: Mi a jelmondatod, üzeneted  edzőként?

Veronika: Mindig van hova fejlődni. TANULJ!

Meli: Mi a személyes jelmondatod? Ha van ilyen…

Veronika:  “Minden nagy álom egy álmodozóval kezdődik. Mindig emlékezz arra, hogy benned van az az erő, kitartás és szenvedély, amivel megváltoztathatod a világot.”

Meli: Amikor nincs kedved egy edzéshez, hogyan veszed rá magad, mi az, ami tovább visz? Mi motivál?

Veronika: Másoknak edzést tartani, nem ugyanaz, mint magamban edzeni. Oda-vissza motivál a kettő. Egymásra hat. Energiával tölt fel a saját edzésem, ezáltal tudok a vendégemnek adni, amitől szintén energiát nyerek…

Meli: Táplálkozás tekintetében vannak e nálad és a családodnál aranyszabályok, amelyek szerint táplálkoztok? 

Veronika: Ébredés után még az ágyban légzőgyakorlatok és nyújtógyakorlatok vannak szokássá alakítva, enélkül ki sem kelünk az ágyból 🙂 Egy nagy pohár víz éhgyomorra, aztán reggeli—-> enélkül nem indul el a napunk. Csak akkor eszünk, amikor éhesek vagyunk, és főleg olyanokat, ami a természetben megtalálható. Kizárólag nyersen vásárolok zöldséget, húst, és én készítem el. Igyekszem piacon, termelőktől vásárolni. Minden, ami “MŰ”, attól igyekszem távol tartani a gyerekeimet is. Van azért olyan eset, amikor gyorséttermi ételt kérnek, és engedem. Ennek főleg a saját gyerekkori élményeim adnak alapot, mert nekem nem engedték. Sütemény és egyéb nyalánkság nincs itthon…

Meli: A szokások formálják az életünket. A rendszeres testmozgás is egy szokásként indul, persze nálad több is lett belőle: szenvedély, hivatás. Vannak e olyan szokásaid, amelyek a lelki egyensúlyodat szolgálják?

Veronika: Meditálok, futok, kirándulok, olvasok. Az edzéseim között van, ami formálja a testem, és van, ami formálja a lelkem.

Meli: Szoktál e és ha igen, milyen módon, önfejlesztéssel foglalkozni?

Veronika: Folyamatosan!!!! Olvasok, “terápiákra” járok, és ami a legfontosabb: LÉGZŐGYAKORLATOKAT végzek, amik segítenek hallani a saját hangom!

Ha te is szeretnéd meghallani a saját, belső hangod és ehhez szívesen kipróbálnád az Énzóna-klub ajánlatát is, KATT IDE!

Ha szeretnéd felvenni Veronikával a kapcsolatot, itt találod az elérhetőségeit:

Facebook oldal: Kiss Veronika az Alakformáló

Email: veronikiss@gmail.com

+36304038172