Mit tehetsz azért, hogy boldog és harmonikus legyen a párkapcsolatod?

Biztos vagyok benne, hogy ha kívánhatnál a jó tündértől, akkor a BOLDOG PÁRKAPCSOLAT benne lenne az első 3 kívánságban! Eltaláltam? Akkor olvass tovább!
18 éve élek együtt a párommal. Mi együtt is dolgozunk, mindketten színészek és drámatrénerek vagyunk, ő rendez is. Ha részt vettél már a kifejezetten pároknak szóló élménynapon, amit együtt tartunk, akkor találkozhattál már vele is. Ha nem tudod mi ez…

Itt olvashatsz róla!

Szóval a színház és a játék a mindennapjaink része! Ezt csak azért mondom, mert ezek az eszközök segítenek minket abban, hogy törődjünk a lelkünkkel, a gondolatainkkal, az önismeretünkkel. Ez kell ahhoz, hogy felismerjük, mi a jó nekünk, mire vágyunk, mitől válhatunk boldoggá. Persze, ezen kívül is van egy csomó minden, ami mindezeket segíti. Ez mindenkinél más lehet. A lényeg, hogy így vagy úgy, de foglalkozzunk azzal, hogy mit szeretnénk, mire vágyunk, mi a jó nekünk. Így van ez a párkapcsolattal is.

Mitől lesz boldog a párkapcsolat?

Az emberek jó esetben felismerik, hogy mennyi mindent kell tenni egy kapcsolatért! Mennyi energiát, időt, kompromisszumot, elfogadást, szeretet, érintést, egymásra gondolást kell bele tenni egy kapcsolatba. Persze, csak ha azt akarjuk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Hogy szeretve legyünk és mi is viszont szeressünk. Hogy bízhassunk valakiben és hogy az a valaki is tökéletesen megbízzon bennünk. Csak ha arra vágyunk, hogy jó élmény legyen az együtt töltött idő.

Ha Neked jó a LANGYOS VÍZ, akkor felesleges tovább olvasnod.
Ha te megelégszel azzal, hogy csak azért vagytok együtt, mert jobb így, mint egyedül…

Vagy azért vagytok együtt, mert már megszoktátok ezt, meg különben is mit szólnának az emberek, ha elválnátok…

Vagy ha azért vagytok együtt jó nagy csendek és egymásra sem nézések és egymáshoz sem érések közepette, mert már rég rájöttetek, hogy egyedül vagytok együtt is és ez így legalább kényelmes mindenkinek….

Szóval, ha ez így jó Nektek, akkor biztos, hogy most NEM Nektek szól ez az írás!

Én akkor tudok adni Neked valamit, ha úgy gondolsz önmagadra és a párkapcsolatodra is, amivel dolgod van, amiért tenned kell!
Akkor viszont jó helyen jársz!
A boldog párkapcsolat fontos eleme, hogy tudjuk, kinek, mit jelent ez valójában.

Festett szívek az ablakon

Most lehet, hogy arra gondolsz, hogy mit papolok én Neked, mikor nem vagyok párkapcsolati coach, sem házassági tanácsadó. Valóban nem. Viszont tudok Neked ajánlani egy rendkívül nagy szakmai tudással rendelkező szakembert, ha úgy érzed, hogy külső segítségre van szükséged! Rendszeresen járok nkösti Nóra  előadásaira, mert nagyon sokat lehet belőlük tanulni.

Én akkor tudok segíteni, mint színész-drámatréner, ha olyan ember vagy, aki keresi azokat a formákat, lehetőségeket, módszereket, melyekkel színt vihet az életébe, színt vihet a kapcsolatába!

Tádám és most jöhet az én vesszőparipám, a JÁTÉK!

Nem, egy játék nem oldja meg egy csapásra az összes problémádat. De gondolom nem is erre vágysz, ha már idáig eljutottál az olvasásban!

  • A játék segít abban, hogy jól és a megszokottól eltérő módon töltsétek együtt az időt!

  • Segít abban, hogy felszabadítson, jókedvre derítsen!

  • Hogy beszélgetést indítson el, melyekkel fontos dolgokat lehet tisztázni.

  • Hogy közös élményt nyújtson nektek!

Jól hangzik, ugye?
Na, jöjjön végre a JÁTÉK! A videóban minden részletet megtalálsz hozzá!
JÁTSSZÁTOK MAGATOKAT BOLDOGGÁ!

Legyen boldog párkapcsolatod!

MEGNÉZEM A JÁTÉKOT!