Mondj IGEN-t magadra!

Figyeld és értsd meg magad!

Kezdd el most!

LETÖLTHETŐ MUNKAFÜZET

Hozd meg a döntést, hogy most tényleg adsz magadnak pár órát!

Az eredmény a megértés, a felismerés, a kiegyensúlyozottabb önmagad!

Kérem a munkafüzetet!

KIKNEK AJÁNLOM?

  • Kisgyerekkel otthon lévő anyukáknak, vagy éppen dolgozó anyukáknak, akik úgy érzik, semmi idejuk sem jut önmagukra, de nem akarnak mindig utolsók lenni a sorban!

  • Férfiaknak, akik sok szerepben élik az életüket, akik sok terhet, felelősséget cipelnek, akik szeretnének kiszakadni a mókuskerékből, vagy megérteni a változásokat, ami zajlik bennük.

  • Azoknak, akik most egyedül vannak, vagy egyedül érzik magukat.

  • Önmunkára vágyóknak, akik szeretik kutatni az életükben a kérdéseikre a válaszokat!

Valahol mindenki vágyik arra az érzésre, hogy elfogadja, szeresse és értse magát, csak valahogy ezt az érzést a hétköznapok háttérbe szorítják. Pedig azt is tudjuk, hogy ha nem törődünk ezekkel az érzésekkel, akkor az az egész életünkre hatással lesz. Nem segítünk magunknak boldogabb párkapsolatban élni, nem segítünk magunknak olyan munkából élni, amit szeretünk és szívvel-lélekkel csinálhatunk, nem segítünk magunknak jó döntések hozatalában, hanem csak úgy döntünk. Szóval, sokszor nem is a saját életünket éljük, hanem csak követjük a szokásokat, vagy próbálunk megfelelni elvárt viselkedési normáknak vagy szülői mintáknak.

Pedig folyton változunk, figyelnünk kell magunkra, hogy ezt észrevegyük.

Én szeretnék minél több embert bíztatni arra, hogy álljon meg néha picit és gondoljon magára! Ha ő egy picivel is jobban érzi magát a bőrében, akkor az hatással lesz az összes közeli kapcsolatára.

Abban hiszek, hogy magunk megismerése, elfogadása, felfedezése egy folyamat. Nem pedig egy állandó és stabil tudás.

Ez a letölthető munkafüzet, amely a Mondj IGEN-t magadra címet viseli 5 témán keresztül segít neked önmagadról gondolkodni.

TÉMÁK:

Megrendelem a munkafüzetet!

A MUNKAFÜZETRŐL:

Ezt a munkafüzetet egy 1 hetes megvalósító kihíváshoz készítettem, hogy bármikor elővehető és ismételhető legyen. Hiszen biztos vagyok benne, hogy ha ma, sőt, MOST elgondolkozol és elvégzed a gyakorlatokat, és megismétled ezt 1-5, vagy akárhány év múlva, más eredményre, más felfedezésre jutsz. Miért? Mert folyton változol. Változtatnak rajtad a megéléseid, a tapasztalataid, élményeid. Aztán megtartottam a kihívás után is, hisz olyan visszajelzések érkeztek hozzám, hogy ezek a témák olyanok, amelyek szinte mindannyiunkat érintenek, így aztán fontos velük foglalkozni.

Okoskodásra ne számíts tőlem. Nem fogom és nem is szeretném megmondani senkinek, hogy döntsön, hogy éljen, mit csináljon. Kivétel ez alól a férjem:)

De viccet félretéve,tanításokat sem fogsz kapni a munkafüzetben.

Én csak annyit teszek, hogy segítelek kérdésekkel, játékokkal, hogy te elmélyülhess magadban. De bármivel kapcsolatban kérdés merül fel benned, örömmel állok a rendelkezésedre!

RÓLAM:

Milák Melinda arckép

Azért sem fogsz tőlem tanításokat kapni, mert színész-drámatrénerként, 20 éves szakmai tapasztalattal magam mögött, a kérdésekben. az interakcióban, a cselekvésben, a játékos megoldásokban hiszek leginkább. Minden programom kitalálásakor ezeket tartom szem előtt, ebből merítkezem, ezekből építkezem. Színészként a munkám szerves része az önmagamról való gondolkodás és a játék. Ebből áll az életem. És ez annyira jó, hogy akarok adni másoknak is belőle. 🙂 Persze mindezt, nem tudom neked átadni egy munkafüzettel, de hátha ez is tetszik annyira, hogy kedvet kapsz egy offline, vagy egy hosszabb programhoz is! 🙂 Bővebb infó rólam: ITT

A TÉMÁKRÓL:

1. Mindannyiunk nagy mumusa: az IDŐ! Hogyan bánjunk jól vele?

2. Ne csak a lakásunkat takarítsuk ki, hanem a belső otthonunkat is! Mit tegyünk a nyomasztó érzésekkel, gondolatokkal, emlékekkel? Hogyan takarítsuk ki őket?

3. Mire vágysz most leginkább? Minőségi időre a férjeddel, feleségeddel, gyerekeiddel, önmagaddal? Pihenésre, nyugalomra, biztonságra, örömre, jókedvre? Bármi legyen is az, lényeg, hogy tudj róla!

4. Elengedés, komfortzóna elhagyása. Miért kell ez neked? Az önbizalomért!

5. Önszeretet-önutálat! Utóbbiból mindig hosszú a lista. De hogy állsz az elsővel? Tudd, hogy szerethető vagy! És ezt be is fogod bizonyítani magadnak!

A FELADATOKRÓL:

Egy 12 oldalas munkafüzetet kapsz a fent említett témákhoz kapcsolódó kérdésekkel, gyakorlatokkal. Mindenki által elvégezhető feladatokról van szó, csupán időt kell szánni a feladatok átgondolásához és megteremteni a körülményeket a zavartalan elmélyüléshez. De te ezért vagy itt, szóval nem lesz gond! 🙂

A LETÖLTHETŐ MUNKAFÜZET ÁRA:

3990.-

Igen, tényleg csak ennyi! Mert, mint írtam, szeretném, ha minél több ember szánna időt önmagára. Egyszerűen gondolkodom erről. Minél több ember tesz apró lépéseket azért, hogy jobban legyen saját magával, annál jobb hely lesz ez a világ. Mert amikor nincs rendben az életünk, vagy legalábbis sok területe, akkor frusztráltak vagyunk, bizonytalanok, türelmetlenek, sőt, dühösek is. Amikor pedig rendeződik valami körülöttünk vagy bennünk, kisimulunk, kedvesebbek, türelmesebbek és mosolygósabbak vagyunk. Ez a munkafüzet egy apró lépés ezirányba. Tehesse ezt meg mindenki, aki vágyik rá! Ha pedig valaki többre is vágyna, ahhoz is szívesen mutatok egy lehetőséget! 🙂

Megrendelem a munkafüzetet!

Szóval, legyen ez az első találkozásunk!

Hogy döntöttél?

Szeretnél te is IGEN-t mondani önmagadra?

Igent mondok, megrendelem!

VÉLEMÉNYEK A MUNKAFÜZETRŐL:

“Kedved Meli! Nagyon tetszik a munkafüzet. Valóban nehéz a napi logisztika és mikor megvalósítom is úgy érzem nem tettem eleget…”

Marcsi

“Nagyon szépen köszönöm a feladatokat. Tartalmasabbá, színesebbé tették a napomat, és ajándéknak, énidőnek adtam magamnak őket.”

Gabi
“Most készülődés közben is gondolkodtam a lelkitakarítás gyakorlaton. Egyszerűen tudatosítani kell ezt magunkban. Sokszor mondogatjuk , hogy ne cipeljünk magunkkal bántó, fájó dolgokat. Időnként mégis eszébe jut az embernek. Sokat segített most ez a gyakorlat.”
Erika

“De jó ez…
Igen azt hiszem tudni mi az ami valóban a miénk , mi vagyunk , az komoly fejtörést okoz..”

Zsóka

“Volt olyan gyakorlat, ami elég nehéz volt nekem, sok mindenre rádöbbentem. Pl. az utolsó téma kapcsán. Volt olyan, hogy lelkiismeret furdalásom volt, mert adtam magamnak egy kis időt, pedig olyan sok munkám volt. A férjem azt mondta, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásom ezért, inkább élvezzem, hogy kiszakadtam a mókuskerékből. Jól esett most megtenni, megengedni magamnak az énidőt ezzel a munkafüzettel.”

Éva

Igent mondok! Kérem a munkafüzetet!

Ha pedig többre vágysz,

egy elmélyültebb folyamatra,

akkor várlak szeretettel egy 4 hetes folyamatra is!

Ha ez is érdekes most neked,  kattints a részletekért!

 

Érdekel a 4 hetes program is!