Kedves Érdeklődő!

Számomra azt jelenti az érdeklődésed, hogy egy olyan ember vagy, aki nem riad vissza a játékoktól, a kérdésektől, az önmagáról és a világról alkotott képén való gondolkodástól, aki kíváncsi önmagára és nyitott mások véleményének meghallgatására, átgondolására is!

Milák Melinda arcképe

Milák Melinda vagyok, színész-drámatréner, az Énzóna-klub alapítója. 20 éves szakmai tapasztalatom, a több ezer résztvevővel végzett közös munka mondatja azt velem, hogy ha nem része az életünknek a fent említett dolgokon való gondolkodás, akkor az olyan, mintha csak kívülről szemlélnénk mindent, de sohasem néznénk mi történik bennünk. Mintha csak nézegetnénk a recepteket, de sohasem kóstolnánk meg egy ételt sem.

Az önmagunk iránt érzett kíváncsiságunk, önmagunk megfigyelése vezet el minket oda, hogy olyan emberként élhessünk, aki jól érzi magát a bőrében, aki őszinte, építő és inspiráló kapcsolatokkal veszi magát körbe, aki értéket lát és talál önmagában, a kapcsolataiban, a munkájában, szóval a felépített életében. Én ebben a “megfigyelésben” tudok a segítségedre lenni!

Nézz szét az aktuális programok között és válaszd a neked valót!

letölthető munkafüzet
Érdekelnek a részletek!

önismereti játék anyukáknak
Érdekelnek a részletek!

JÁTÉKOK PÁROKNAK!

3 JÁTÉKBÓL ÁLLÓ MUNKAFÜZET

Kandalló tüze háttérben, elől két pálinkás pohár

Kérem a munkafüzetet!

Mini játék-sorozat!

Az emailedre érkezik 3 napig egy-egy videós anyag, melyek önismereti gyakorlatokat tartalmaznak!

A mini-játéksorozat ingyenes és garantáltan elgondolkodtató!

Feliratkozom a 3 napos játék-sorozatra!